A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

Az én történetem

 

http://alegjobb.egeszsegeskave.hu/kezedben-a-jovod

http://alegjobb.egeszsegeskave.hu/hathat

 

 

Kedves Látogató!


Fabriczius Éva vagyok, a DXN online üzletépítője. Iskolai végzettségem szerint földrajz, természetismeret és matematika szakos tanár. Három gyermekem van, a legkisebb elmúlt három éves, hamarosan kezdi az óvodát. Eddig gyesen voltam Vele itthon. (A gyesen, gyeden lévőkhöz, vagy bármi más okból otthon tartózkodókhoz, plusz jövedelemre vágyókhoz a blogomban is szólok pár szót. Ide kattintva eléred.)


Hogy miért vagyok a DXN-nél? Egyszerű: megbízható, hosszú távú, jövedelmező, és nem utolsó sorban az otthonomból végezhető munkát kerestem.Végre olyan dologba kezdtem, ami megéri a fáradtságot, a kitartást, a belefektetett energiát, munkát. Mert ez az a fajta álommunka, ami, ha lassan is, de elvezet a céljaimhoz. Most először érzem úgy hosszú idő óta, hogy merhetek távlatokban gondolkodni. Sőt, egyenesen kötelező!


S, hogy mik ezek a célok?


 • Az anyagi biztonság, stabilitás.
 • Nyugodt légkörben, barátok közt, segítségükkel és támogatásukkal végzett munka, előbbre jutás.
 • A családom és jómagam egészségének megőrzése.Az elmúlt évek, évtizedek alatt sok olyan lehetőséggel ismerkedtem meg, amelyeknek vélt vagy valós alapja a multi-level marketing. Magával a rendszerrel azonban csak most. Csak most értettem meg igazán, hogy hogyan működik, mi is ez valójában. Sokat segítenek a tanulásban szponzoraim és azok a segédanyagok, amelyekhez a csatlakozásom révén ingyenesen hozzájuthatok. (Erről bővebben olvashatsz még a blogomban is. Ide kattintva rögtön eléred.)


Kedves Leendő Munkatársam! Szeretném azt a tudást, amit én felhalmoztam tovább adni Neked, hogy Te is felépíthesd minél hamarabb a saját üzletedet. Hadd ajánljak Neked kedvcsinálóként egy könyvet, melyből már most is sokat tanulhatsz, s melynek tartalma az élet számos területén megállja a helyét: Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos II: Rhino Training & Publishing Kiadó, Budapest 2006.

További információ az üzleti lehetőségről.


Kedves Kávézó! Amennyiben nemcsak a munkalehetőség, hanem az egészséged is fontos számodra, akkor már két jó okot is találtál a csatlakozáshoz. Termékeink olyan élelmiszerek, wellness italok, kozmetikai szerek, amelyek segítenek megőrizni egészségedet. Regisztrációddal törzsvásárlói áron jutsz hozzájuk.

Regisztrálok.


Kérdéseidre szívesen válaszolok. Keress elérhetőségeimen, melyeket az alábbi linkre kattintva nézhetsz meg.


Kapcsolat.

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on