A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

13

A DXN-ben jól érzem magam

2014.07.13 - vasárnap

Sokaktól hallottam már az elmúlt öt, tíz tizenöt év alatt, hogy MLM munkába csak az elején, az elsők között szabad belevágni. Én egyáltalán nem bánom, hogy most csatlakoztam a rendszerhez. Az elején nem lett volna, aki irányt mutat, segít nekem, teljesen magamra lettem volna utalva. A segítők mellett, pedig, ott a sok hanganyag, videó, írott szöveg, amelyet ingyenesen megkapok a tanulásomhoz. Így szinte befektetés nélkül elkezdhettem építeni az üzletemet.


Sokáig úgy éreztem, hogy az internetes, marketing munka nem nekem való, én ehhez nem értek, csak felesleges időpocsékolás foglalkoznom vele. Mondtam ezt némi saját tapasztalattal, de leginkább mások véleményét szajkózva. Most azt érzem, hogy az az elvesztegetett idő, amit nem ennek az üzletnek az építésébe fektetek.


Hogy mitől változott meg a véleményem? Talán, mert most értem meg erre a feladatra. Talán, mert mostanra barátkoztam meg az internettel, amin keresztül dolgozom. Talán, mert most találtam meg azokat az embereket, s általuk azt az irodalmat, akik/amelyek megértették velem e szakma lényegét. Talán, mert most találtam rá arra az MLM rendszeren alapuló lehetőségre, amit az otthonomból is elvégezhetek, a saját időbeosztásom szerint. Találgathatok itt a végtelenségig. Egy a fontos:


A DXN-ben jól érzem magam :) !!!


Nincs kényszer, hogy előadásokra járjak, vagy megtartsam azokat. Nem kényszerít senki és semmi, hogy embereket győzködjek a magam igazáról, és rájuk tukmáljak dolgokat. Kezdeményeztél már hideghívásokat, ahol teljesen ismeretlenül szólítottál meg embereket? Vagy esetleg a vonal túloldalán voltál részese egy ilyen szituációnak? Brrrr, még a gondolatától is a hideg ráz! Épp ma kaptam egy ilyen telefonhívást, ráadásul rejtett számmal. (Az ilyen hívásokat az esetek 99,9 %-ban fel sem veszem.) A bemutatkozás után a hölgy egyből azt kérdezte meg, hogy: „Nyári akció van nálunk. Mit szeretne? Fagylaltgépet vagy elektromos kávéfőzőt?" Duplán csodálkoztam, mert ezek a termékek nem is a cégük profiljába vágnak, másrészt miért pont engem ajándékoznának meg? Az első döbbenet után ez utóbbit meg is kérdeztem. A válasz: „Mi csak annyit kérnénk cserébe, hogy egy évre fizessen elő a ...-ra." Nos, ennél a cégnél ilyenben nem lesz részed. Ez a fajta megkeresés pont az ellenjavalltak között van. És itt pont annyit kapsz, amennyit a munkád alapján megérdemelsz. Azt viszont megkapod.


Ha Te is hasonló cipőben jársz, mint én, akkor tarts velem, építsük együtt a saját üzletünket! Az alábbi linkre kattintva megteheted az első lépéseket.


Igen, szeretném én is felépíteni a saját üzletemet!


Szép napot és jó döntést kívánok Neked!

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on