A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

16

Otthoni munka kismamáknak és mindenkinek, aki plusz jövedelemre vágyik

2014.07.16 - szerda

Otthoni munka kismamáknakGyötört már Téged is az anyagi biztonság hiánya? Tépelődtél már azon, mi lesz, ha nem találsz munkahelyet? Kerített már hatalmába a félelem, hogy nem tudsz megadni a gyermekeidnek mindent, amire szükségük van vagy szelektálni kényszerülsz a befizetendő számlák között?

 

Ahogy pici lányom rohamosan nő, olyan gyorsasággal közeledik a gyesem vége. Amikor ebbe belegondoltam, tele lettem félelemmel, kétségekkel. Belegondoltam, hogy itt állok munka nélkül, jövedelem nélkül. Mi lesz? Mi lesz, ha nem találok munkát? Mi lesz, ha csak messze találok az otthonomtól? A Kicsi miatt valami helybeli vagy környékbeli kell. Vagy bedolgozás. Vagy távmunka. Valami internetes. Valami, amit a kislányom mellett is nyugodtan és kényelmesen el tudok végezni. Valamiféle otthoni munka kismamáknak...


Keresgélni kezdtem hirdetési újságokban, meg természetesen az interneten. Olyan szavakat írtam be a keresőbe, hogy „távmunka", „otthoni munka", „bedolgozás", „otthoni munka kismamáknak". Rengeteg lehetőséget kidobott a rendszer, a legtöbbje olyan egy kaptafára készült. Feliratkoztam olyan oldalakra is, amelyek állásajánlatokat közvetítenek. Míg aztán találtam egyet, ami másnak tűnt, mint a többi.


Aztán kitöltöttem egy kérdőívet. Aztán kaptam egy visszahívást. Majd egyre jobban érdekelt a dolog... Mígnem azon kaptam magam, hogy megnyugodtam, jól érzem magam, képzem magam és dolgozok, miközben nevelem a kislányomat. Mert ez tényleg más. Ez létezik, működik. A minap épp megkérdeztem a szponzoromat, hogy hogyan is kezdtem? Mi is volt? Mert egyszer még ott voltam, aztán meg már benne.


A történetemhez az is hozzá tartozik, hogy nem szeretem azt mondani a Kislányomnak, hogy „nincs", „nem tudok adni", „a boltban van", „azt most nem vesszük meg"... Azt szeretném, ha mindene meglenne, amire szüksége van. És, ha mindig olyan vidám és mosolygós lenne, mit a képeken. És az óvodába se legyen kényszer beíratnom. Majd akkor, ha már tényleg érett rá minden szempontból. Ha pedig megbetegszik (márpedig az óvodai beszoktatással egyben az immunrendszer „edzése" is megkezdődik) itt legyek, és ne egy szúrós tekintetű főnökkel nézzek szembe, akinek a nézéséből azt olvasom ki, hogy „Tessék, még csak most kezdett, aztán már táppénzre is megy. Nemhogy örülne, hogy kisgyerekes anyukaként alkalmaztuk, hogy van állása!"Otthoni munka kismamáknak


Ha Téged is hasonló gondok, félelmek gyötörnek, keress elérhetőségeimen vagy csatlakozz akár már most! Na, melyikre kattintasz?


Feliratkozom a hírleveledre.           Regisztrálok a munkára.Sok sikert! :)

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on