A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

3

Elsárgult az irigységtől

2014.08.03 - vasárnap

 

irigységVajon honnan ered ez a kifejezés? Miért találó, ha ezt mondjuk. És, vajon az irigység jó vagy rossz tulajdonságunk?

A népnyelv egyik találó kifejezése az, hogy „elsárgult az irigységtől", „belesárgult az irigységbe". Miért találó? Mert mára már bebizonyosodott, hogy az irigység máj- és eperendellenességeket okoz, mely végül sárgasághoz is irigység vezethet. Persze akkor, ha ez az állapot irigység hosszan tart. Az irigység kiváltotta agyfunkciónk hatására a sárga bilirubin (epefesték) túltermelődik, és ez színezheti el a szem kötőhártyáját, majd a bőrt is.

 

 

irigység

 

 

Gondolataink nagyon fontos szerepet játszanak életünkben. Meghatározzák viselkedésünket, befolyásolják közérzetünket. Mindnyájan éreztünk már szomorúságot, voltak már gondjaink, haragudtunk, gyűlöltünk. Mint ahogy azt is éreztük ugyanakkor, hogy ezek az érzések teljesen másfelé terelnek bennünket azoktól a teendőktől, amiket éppen cselekednünk kellene. Mintha, a jó irány felé gúzsba lenne kötve kezünk, lábunk, blokkolva gondolataink. Mindannyian kaptunk már - szerencsére - jó híreket is, örültünk, amikor sikerült véghezvinnünk valamit, jó barátra, szerelemre leltünk. Ilyenkor úgy érezzük, megsokszorozódik az erőnk, szét robbanunk a tettvágytól, és a nap végén elcsodálkozunk, hogy mennyi mindenre futotta időnkből. Ugye?


Mit érzel akkor, amikor irigykedsz? Pozitív vagy negatív érzések töltenek el? Amikor irigyelsz valakit, valamit, akkor tulajdonképpen versengesz. Versengesz magaddal vagy másokkal. Ha irigységed más ellen irányul (rossz irigység), akkor agresszív versengésről beszélhetünk (és már kezdhetsz is sárgulni). Ha irigységed magad felé irányul (jó irigység), akkor jóra késztet. Felébreszti benned az egészséges versenyszellemet. Cselekedtet, hogy törekedj Te is arra, amit a másik már elért, mert, ha a másiknak ment, akkor Neked is megy.


Ha az előbbiben ismertél magadra (rossz irigység), akkor sincs gond. Mert, ha már felismerted, akkor képes vagy változtatni is rajta. Képes vagy más szemszögből nézni a dolgokat, átprogramozni a gondolataidat. Ehhez az kell, hogy megváltoztasd a célod. Ne elirigyelni akard a másiktól, amit már megszerzett, hanem a magad erejéből elérni azt, amit már ő is. Hidd el, ha így lesz a Tied, az sokkal nagyobb megelégedéssel tölt majd el!


Hát fordítsuk, használjuk jóra az irigységet! Irigykedjünk pozitívan! Én ezt teszem, amikor az üzletemet építem. És nálunk mindenki ezt teszi. És mindenki elégedett, és nagyon jól érzi magát. Ha Te is szeretnél ennek részese lenni,


kattints ide, vágj bele!

 

 

irigység


Várlak az irigyeltek (mert sikeresek) között!


Szép napot! :)

 

irigység

 

 

irigység


Katt :)

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on