A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

13

Matekozzunk egy kicsit!

2014.09.13 - szombat

Kiemeléssel alakítsd szorzattá a következő algebrai kifejezést!


matek


A műveletet úgy végezzük el, hogy megkeressük a tagok legnagyobb közös osztóját, és ezt emeljük ki a zárójel elé. A zárójelbe, pedig a kiemelt tényezővel való osztás utáni hányados kerül. Tehát, a fenti feladatban ki tudjuk emelni x-et. (Kedves matekosok! Most tekintsünk el attól, hogy van még más közös betű is.) Miután ezt megtettük, az alábbi eredményt kapjuk:


matek


Vajon mit jelöltem x-el? Mi lehet az az összetevő, amely alkalmas a sportteljesítmény növelésére éppúgy, mint az impotencia és egyes vesebetegségek kezelésére?


Ez a valami a cordyceps. (Bővebben róla ebben a blogbejegyzésben olvashatsz.) A cordyceps 1993-ban került a nyugati sportolók és a felkészítésükben közreműködő szakemberek érdeklődésének középpontjába, miután az 1993-as szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon (Stuttgarttban) a kínai futónők mindenki megdöbbenésére három számban (1500 m, 3000 m és 10 000 m síkfutás) is aranyérmet szereztek. Felkészülésük alatt az olimpiai csapat orvosának tanácsára az atléták rendszeresen cordycepset fogyasztottak. Rá egy hónapra a Kínai Nemzeti Játékokon a csapat egyik tagja, Wang Junxia a VB arany mellé újabb elismerést szerzett hazájának és a cordycepsnek. Többek között megdöntötte a 10 000 m-es síkfutás női világcsúcsát is.

Magyarországon dr. Herr Gyula belgyógyász-kardiológus orvos és többszörös vasember is végzett kísérletet sportolókkal és a cordycepssel. Erről és eredményeiről az alábbi videóban számol be:


 


Termékeink a DXN-nél adalékanyag-mentes, tiszta készítmények, ezért bátran fogyaszthatják -  többek között a cordycepset - a sportolók, élsportolók is. Nem kell attól tartaniuk, hogy valamilyen ismeretlen összetevő miatt a doppingtesztjük pozitív lesz. A fentebb említett példában az atléták azért fogyasztottak cordycepset, hogy megnöveljék az állóképességüket. Ez részben a légutak megnyugtatásának tudható be. A cordyceps a légutak ellenállását csökkentő hatásának következtében a azok nyugodtabbak és nyitottabbak lehetnek. Ez lehet a magyarázata a gyógygomba hagyományos felhasználására, amiért számos felső légúti megbetegedés kezelésében használták, mint a tüdőgyulladás, a krónikus hörghurut vagy a TBC.

A cordyceps növeli a test vitalitását és energiaszintjét. Ezt úgy éri el, hogy

- megnöveli a sejtek energiatermelését,

- fokozza a szervezet oxigénellátását,

- javítja a vérkeringést, ezzel segítve, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.

Ezen hatások az okai annak, hogy nemcsak a sportolók profitálhatnak a kínai hernyógomba „erejéből", hanem potenciagondokkal küszködő férfitársaink is. Mint ahogy az sem véletlen, hogy az arab országokban igencsak kelendő a DXN Cordyceps kapszulája. (Erről a termékről és az ugyancsak e gombát tartalmazó Cordypine-ról ebben a blogbejegyzésben olvashatsz.)


A hagyományos kínai gyógyászatban a kínai hernyógombát főként a veseműködési zavarok kezelésére használják, mert javítja a vesefunkciót. A kutatások szerint vese transzplantáción átesett beteg esetében képes normális szintre csökkenteni a fertőzések ellen harcoló T-sejtek szintjét. Az elismert kínai vesespecialista, Li Shuo-Shin felfedezte, hogy a cordyceps anélkül is képes megelőzni az antibiotikumok és egyéb gyógyszerek következtében fellépő vesekárosodást, hogy azok antibiotikus hatását csökkentené.


Amondó vagyok, hogy végezzük el inkább újból a képletünkben a beszorzást, had legyen minél több sportos, egészséges ember a világon!


Bármilyen kérdésed merült fel, elérhetőségeimen megtalálsz. Keress bátran!


Szép napot és jó egészséget kívánok!


Fabriczius Éva

+36 30 205-4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on