A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

5

Egészségmegőrzés a DXN-nel

2014.10.05 - vasárnap

egészség

 

A másik fő feladata, pedig azt megtanítani, hogy hogyan éljenek egészségesen. Kiemelt fontosságú a mindennapos sportolás, mozgás, és természetesen az egészséges étrend. Sok zöldség, gyümölcs fogyasztása, és lehetőleg olyan élelmiszereké, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagokat, káros összetevőket. Inkább rengeteg vitamint, természetesen természeteset, nem mesterséges, vegyészeti úton előállítottat. Ezzel, gondolom még semmi újat nem mondtam.

Természetesen senkit nem biztatok arra, hogy dobja el gyógyszerét vagy kerülje meg az orvost. Arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az orvostól is kérhettek tanácsot az alternatív gyógymódok alkalmazásával kapcsolatban, illetve, arra adnék tanácsot, hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb egészségmegőrző termékeket.

A ma kapható, zömében műkaja mellett szükség is van arra, hogy kiküszöböljük, kompenzáljuk valamivel azok szervezetünkre gyakorolt káros hatását. És nem utolsó sorban azt, hogy elkerüljük a minőségi éhezést. Szerencsére egyre többen ismerik fel, hogy saját kezükbe kell venniük az egészségüket a jövőjük érdekében. Ők azok, akik keresik azokat a lehetőségeket, amelyek segítik őket egészségük megőrzésében vagy már megromlott egészségük helyrehozatalában.

Persze, a manapság piacra kerülő csodaszerek közül is alaposan meg kell válogatni, hogy mit fogyasszunk, hogy a megfelelő hatást elérjük. A természetben előforduló vitaminok, ásványi anyagok és egyéb összetevők nagyon is hatásosak a megfelelő eredmények elérésére és az egészségmegőrzésre. Mesterségesen előállított másolataik azonban nem vagy kevésbé. Ezért mindig nézd meg, hogy a választott készítmény milyen hatóanyagokat tartalmaz, és azokat mekkora koncentrációban! Valamint azt is, hogy ezeket a hatóanyagokat mesterségesen előállították-e elő vagy természetes eredetű növényi kivonat.


egészség


A DXN termékeinek számos előnye van:

- Nagy koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagokat.

- Természetes eredetű növényi és gombakivonatok.

- Ár/érték arányuk a legmegfelelőbb.

- Nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagokat, tartósítószereket, ezért rendkívül egészségesek.

- Kizárólag növényi eredetűek, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

- Helyes alkalmazásukkal a hagyományos, több ezer éves keleti orvoslás és egészségmegőrzés tudományát is elsajátíthatod.

- Fogyasztva és tapasztalataidat megosztva, pedig még plusz jövedelemforráshoz is juthatsz velük az egészséged megőrzése mellett.

Menj el a legközelebbi drogériába, vedd meg az általad legjobbnak ítélt szert, és várd a kívánt hatást. Ja, és a pénztárnál ne felejtsd el megkérdezni, hogy mit fizetnek Neked a fogyasztásáért!

Vagy cseréld le a művitaminjaidat, csodaszereidet a DXN spirulinából, ganodermából, kínai hernyógombából, oroszlánsörény gombából készült élelmiszereire, vitaminjaira, táplálékkiegészítőire, higiéniás készítményeire! Ha, pedig arra vagy kíváncsi mit fizet Neked ezért a DXN, olvass róla többet vagy keress engem, és elmondom.


Szép napot kívánok mindenkinek!

Fabriczius Éva

+36 30 205-4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com

 

 

ui.: Ez itt az apró betűs rész, amely arról tájékoztat, hogy termékeink fogyasztásával mit kockáztatsz. Mivel 100%-ig természetes eredetűek és nincs bennük a szervezetünkre káros anyag, ezért a fogyasztásukkal semmit. Ha kihagyod őket, esélyt sem adva magadnak, akkor igen, kockáztatsz. Hogy mennyit, azt Te jobban tudod. 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on