A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

21

Erika elégedett DXN törzsvásárlóból időközben lelkes DXN üzletépítő lett, mert rájött, hogy így anyagilag is jól jár, és másokon is segíthet:

 

DXN


„Már így az első levélből is kitűnik, hogy biztosan nagyon jó kis csapatod van, és komolyan gondolod amit csinálsz és a csapat szereted is Veled dolgozni, amit építettél és te nem hagyod "elkallódni" a csapat tagokat. Köszönöm a megtisztelő ajánlatot, hogy szivesen látnál a csapatodban, talán belevágnék újból. Azt, hogy megszünt e a tagságom azt nem tudom, mert még mindig kedvezményesen tudok vásárolni, annak ellenére, hogy van már több éve is, hogy nem vásároltam. De az, hogy az én szponzorom ( vagy volt szponzorom) egy mondattal elintézett, és abba az egy mondatba is hibás terméket ajánlott nekem, vagyis olyat ami nem ajánlott, hát......picit bosszantó. Te aki pedig nem is ismersz, igazán kielégítetted a kérésemet. Köszönöm!" 


„Remélem én is eljutok odáig, hogy lesz saját oldalam, és meg tudod nézni majd. Most nagyon elszánt vagyok, tele tervekkel, de kicsit elbizonytalanít, hogy az előtt is így kezdődött. Azt gondolom, hogy ezt az elszántságot tőled is kaptam, és szerintem ilyennek kell lennie egy szponzornak, hogy az ember ilyet érezzen mellette. Igazam van, vagy igazam van?!  Csak legyen bennem elég kitartás."


Ezt a pár sort akkor Neki írtam, most szóljon Hozzád is, Kedves Olvasóm:


Szerintem, mindenhová el tudsz jutni, ahová akarsz, ha azért meg is teszel mindent. Csak légy kitartó. Az is természetes, hogy az elején vagy a leglelkesebb, és vannak/lesznek elbizonytalanodások. Ilyenkor meríts erőt a céljaidból és abból, amit addig a pontig elértél, a fejlődésedből. Ezt, pedig folyamatos tanulással és munkával tudod elérni. Örülök, hogy a kezdő lendületet megadhattam Neked, remélem most sikerül. Nekem is a tanulás segít, és rengeteget a szponzoraim, na meg azok a fajta sikerek, mint, pl. amihez Te juttattál, vagyis, hogy segíthettem és amit tettem, azzal elégedett vagy. Ez egyfajta visszaigazolása annak, hogy jó úton haladok, és jól csinálom. 


„Köszönöm a biztató szavaidat. És én is örülök, hogy ez a Te részedre is egy pozitív visszajelzés a munkádban."


Mostani válaszának ebből a szempontból is örülhetek:


„Nem lanyhult a hálózat építési lázam sem, de eddig még nem sok eredményt produkáltam, de tudom nem máról holnapra megy ez, türelmes vagyok és tanulok, olvasok hozzá.


Minden jót Neked, sok sikert és jó egészséget kívánok!


Erika"Kövesd a példáját! Garantálom, hogy nem bánod meg. :)


 

DXN

jan

21

Egy elégedett törzsvásárlóval folytatott levelezésemből idézek. Erika pajzsmirigy betegségére keresett és talált gyógymódot nálunk, a DXN-nél.

 

Pajzsmirigy

 


„Tisztelt Cím!

Ha tudna nekem választ adni arra,hogy pajzsmirigy betegségemre melyik fajta terméket szedjem és mennyit nagyom megkoszonnem.

Pajzsmirigy betegségem már 2006 óta van, alulműködéssel kezdődött, és most a nyár óta megbolondult túltermel és eddig még nem sikerült a beállítani a megfelelő szintre. A gond még az, ami most derült ki vizsgálatokkal, ( és ugye minden rosszban van valami jó, mert azt hittem, hogy a deformációs betegésg érte utol a kezemet, de "szerencsére" "csak" a pajzsmirigy betegségem tréfája ez)  hogy a kéz izületeire  is kihat, sőt úgy érzem az izmaimra is  a pajzsmirigy betegségem. Ami meg fog szünni, ha végre a pajzsmirigy hormonokat be tudják állítani. Csak addig a kezemet sajnos nehezen tudom használni. Dióhéjban ennyi.

Üdvözlettel: Kutiné"


Kedves Erika!


Megkaptam érdeklődő levelét és nagyon köszönöm a bizalmát. 


Mindenképpen javaslok béltisztító kúrát Myco Veggivel, és naponta 3-szor 3-5 darab Oroszlánsörény tablettával. Ez azért fontos, mert ezáltal a bélbolyhok hatékonyabban végezhetik a felszívást és nem utolsó sorban lényegesen tehermentesíti a szervezetét.


Magára a problémára ...


A teljes levelezést a www.hathat.hu oldalon olvashatjátok. Az tartalmazza az általam javasolt kúrát teljes egészében. Emellett további hasznos tanácsokat kaphattok a ganoderma használatával kapcsolatban az oldalon, valamint megismerhettek még néhány más gyógygombát is. Erikához hasonlóan feliratkozhattok a hírlevelemre és elküldhetitek kérdéseiteket is.


Erika is nagyon örült, hogy felfedezte ezt az oldalt. Elégedettségét levelében így fejezte ki:


„Hol akadtam a hathat.hu oldalra? Na hogy is? Szóval amikor a szponzoromtól a nem kielégítő választ kaptam, akkor elkezdtem keresgélni. Igaz megkérdezhettem volna a szponzorom szponzorát is,de nem is tudom jól esett keresgélni és olvasni a gombáról. Így aztán ahogy beírtam a keresőbe, bóklásztam, találtam egy jó kis videót, szerintem talán pont a Te szponzoraidét, egy házaspár beszélt az indulásokról és hogy most már milyen szinten vannak,  és azt hiszem utána ott valahol  egyszer csak ráakadtam a hathat oldalra, aztán megtetszett, megjegyeztem és másnap és harmadnap is és többször is megnéztem olvastam, és láttam, hogy kérdezni is lehet, nem találtam még ilyen oldalt és főleg olyat ahonnan választ is kaptam és ráadásul ilyen választ. :) A többit meg már tudod. :)"


Ugyanis időközben tegeződtünk is.


A fenti levelezés óta eltelt néhány hónap, ezért érdeklődtem Erikánál a tapasztalatairól. Válaszát nagy örömmel fogadtam:


„Kedves Éva!

Köszönöm az érdeklődést, jól vagyok. Szedem a ganodermát, igaz kb fele olyan mennyiségben, mert sajnos ennyire van lehetőségem. De így is érződik a pozitív hatása, mert éppen a múlthéten voltam kontroll vizsgálaton és nem romlott a pajzsmirigy eredményem, ami jó, mert eddig a múlt tavasz óta minden hónapban  más és más eredményeim voltak, most legalább már egy helyben áll és remélem javulni is fog. Iszom a kávét is, mondjuk az nem olyan   nagy mennyiség, de sok kicsi sokra megy. :)  És most már négy hónap múlva kell mennem kontrollra, nem havonta. Ez is nagyon jó! Úgyhogy javulok, köszönöm a segítségedet.

Minden jót Neked, sok sikert és jó egészséget kívánok!

Erika"


Látjátok, igazán ezért érdemes ezzel foglalkozni! Jólesik segíteni másokon, érezni a bizalmukat, a lelkesedésüket. Leírhatatlanul jó érzés! :)

Látogass el a www.hathat.hu oldalra a teljes cikkért.


És a történet ezzel még nem teljes. Erika levelezésünk kapcsán még egy dologra rájött ...

 

Mire jött rá Erika?

 

jan

12

Érdekel, mi a legdrágább hobbi?

2015.01.12 - hétfő

"Sokan mondogatják, hogy kifogásokat találni könnyű.

Pedig nem az! Sőt, talán furcsán hangzik, de a kifogáskeresés egy nagyon kemény szellemi munka és kreatív folyamat!

A kifogáskeresés a fejlődés gátja, ezért ráadásul elképesztően sokat is kell érte fizetni: Pénzben, az életünk minőségében, a kapcsolataink, párkapcsolataink minőségében, a gyermekeink életének a minőségében. De az ár még ettől is nagyobb, hiszen a kifogáskeresés felemészti a vágyainkat és az álmainkat is. És akkor még nem is ejtettem egyetlen szót sem a legdrágább kincsünkről, az időről.

Mindezzel fizetjük meg a kifogáskeresés árát, a hezitálás árát.

A kifogáskeresés, a hezitálás tehát a létező legköltségesebb hobbi.

Hobbi, mert mi választjuk. Senki sem kényszeríti ránk a kifogáskeresést azzal, hogy pisztolyt tart a fejünkhöz. Ez a választás minden esetben rajtunk múlik."


/Braskó Csaba/


És mennyire igaza van!

 

Te mennyi időt töltesz kifogáskereséssel? Oszd meg velem! :)

 

Fabriczius Éva

+36 30 205-4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com

jan

10

Nesze semmi, fogd meg jól!

2015.01.10 - szombat

 

Nesze semmi, fogd meg jól!

 

„Örömömre szolgál, hogy megajándékozhattunk a 10e forintos meglepetéssel. Jól látod. A lektorálásba a nyelvtani és stilisztikai hibák javítása fér bele.

Szívesen segítünk a többi lépésben is.

Tanácsainkat itt tudod megrendelni:" (link)


Lefordítom az előbbi sorokat: Ajándék lónak ne nézd a fogát! Én csak azt nem tudtam, hogy annak a lónak nincs is foga.

 

Nesze semmi, fogd meg jól!

 

A fenti választ érdeklődő levelemre kaptam. Mint rendszeres hírlevél-olvasó jogosult lettem Langmár Zsuzsannánál egy 10 oldalas szöveg ingyenes lektorálására, melynek valódi értéke 10.000,- forint lett volna élesben. Mindezt karácsonyi jókívánságaival együtt küldte el. Örültem a lehetőségnek és elküldtem egy blogsorozatomat, melyet a DXN-es és a blogspotos oldalamra is feltettem.

Izgatottan vártam Langmár Zsuzsanna véleményét. A megcsillantott lehetőség és a korábban a hírleveleiben olvasottak (na, meg a pénzbeni értéke) arra engedtek következtetni, hogy profi munkát és értékelést kapok arról, mit miért javítottak vagy hagytak jóvá a szövegemben.


Az eredmény nagyon meglepő, és igencsak tanulságos volt. (Tényleg meglepetés lett.) Szöveges értékelést egyáltalán nem kaptam. Első ránézésre, pedig semmi különbséget nem találtam a javított változatban az általam beküldöttől. Miután belekezdtem az összehasonlításba is csak elvétve találtam benne néhány vessző vagy kötőjel beszúrást, illetve névmások eltávolítását itt-ott. Még az elején. A végén már azt sem. Megdöbbentem. Mi került (volna) ebben 10.000,- forintba? Ha tudom, hogy csupán ebből áll a felajánlás, el sem küldöm a munkámat, ennyit magamtól is tudok.


A csomagolás szép volt, azt meg is kaptam tőlük. Azonban nálam vevőszerzésből nullásra vizsgáztak. Engem, mint ügyfelet és aktív hírlevél-olvasót elveszítettek. Ennél még a 3 éves kislányom is eredményesebben marketingezik, ha meg szeretne nyerni a terveinek. Ő ösztönösen érdekeltté tesz, és betartja, amit ígér.


Sajnos egy marketing trükkbe botlottam. A marketing trükk, azonban nem korrekt üzleti viselkedés. Szerencsére nálunk, a DXN-nél erre nincs is szükség. A termékek önmagukért beszélnek, megfizethetőek, az üzleti lehetőségben, pedig verhetetlen a cég. Örülök, hogy ebbe a csapatba tartozom.

 

A DXN termékek önmagukért beszélnek.


Kedves érdeklődő, vásárló! Vond le a megfelelő tanulságot. Tudod, okos ember más kárán tanul. Szerencsére anyagi kár engem ez esetben nem ért, némi időt, és talán illúziót vesztettem. Viszont újabb tapasztalattal gazdagodtam. Ezt most megosztom Veled. Mindig alaposan nézd meg mit veszel, és elsősorban a minőséget keresd! A tartalma a lényeg, nem a csomagolása.

 

Fabriczius Éva

 

Ebbe a csapatba tartozni érdemes!

dec

18

Lepd meg szeretteidet törődéseddel és szereteteddel! Ha olyan ajándékokkal kedveskedsz, amelyek védik egészségüket, annak duplán örülnek majd.


Ha most megrendeled, karácsonykor már a fa alá teheted.


Mi kerüljön a fa alá?

Ganodermás kávék, teák, kozmetikumok főleg a felnőtteknek.

 

Ganodermás kávé és szappan

 

Gyermekeknek, ínyenceknek kakaó (Cocozhi) vagy gabonapehely (Spirulina Cereal).

 

Célkeresztben az egészség.

 

Étrend-kiegészítők bárkinek, akinek fontos az egészsége.

 

DXN étrend-kiegészítők

 

Kávékat rendelhetsz díszdobozban is, vagy egyéb termékekkel együtt többféle családi csomagban.

 

DXN termékek

 

Igen, szeretnék rendelni a webáruházból.


Igen szeretnék rendelni törzsvásárlói kedvezménnyel, ezért egyben regisztrálok is.


Minden termékünk színezék- és tartósítószer mentes. Szeretnél bővebb információkat róluk? A tartalomjegyzékből átkattinthatsz az egyes termékek és hatóanyagok ismertetéséhez. Szívesen segítek személyesen is. Hívj fel most vagy írj egy e-mailt nekem!


Fabriczius Éva

+36 30 205-4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com