A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

11

Miért MLM? Miért a DXN? 5. rész

2014.08.11 - hétfő

Siker

 

Örülök, hogy újra itt vagy, és ezt a bejegyzést olvasod. Érdeklődésed megtisztelő, és arra vall, hogy megfontolt vagy, és nem akarsz elmenni egy remek lehetőség mellett. Hogy törődsz magaddal vagy a környezeteddel, esetleg szereted a kihívásokat. Ez jó lehetőség azoknak is, akik a kreativitásukat, szervezőkész-ségüket akarják megcsillogtatni vagy szeretnének kitűnni a környezetükből.

 

 

Ha megfogott valami a DXN üzletben, de még nem készültél fel a döntéshez, próbálj érzelmek nélkül, ésszerű, logikus indokokat felsorakoztatni, miért kell (vagy nem) belevágnod. Például, hogy milyen előnyökkel/hátrányokkal jár számodra ez az üzlet, vagy mit nyersz/vesztesz, ha belevágsz. Szedd össze a saját (csakis a saját) szempontodból azokat az érveket, amik az üzlet mellett vagy akár ellene szólnak. Írd is le azokat!

 

Siker

 

Most már elegendő információ birtokában vagy. Ha úgy gondolod, hogy

-         adsz magadnak 4-5 évet arra, hogy

-         jelentős anyagi invesztálás nélkül, kizárólag a szabadidőd egy részét feláldozva

-         egy kipróbált és bejáratott módszertant felhasználva

-         megteremtsd magadnak és családodnak az anyagi biztonságot stabilan, biztosan, visszavonhatatlanul,


akkor itt az ideje, hogy belevágj!


Siker

 

Elérhetőségeimet megtalálod ez írás végén és ide kattintva is. És még egy dolog, amit eddig nem említettem. Havonta két új munkatársat várok magam mellé, ezért, ha ebben a hónapban szeretnél kezdeni, akkor jelentkezz most!


És tudod, ha kérdésed lenne, keress elérhetőségeimen, szívesen válaszolok rájuk.


Szép napot kívánok!


Üdvözlettel: Fabriczius Éva

+36 30 205 4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com

 

Itt megtalálod az első részt, a második részt, a harmadik részt és a negyedik részt.

aug

11

Miért MLM? Miért a DXN? 4. rész

2014.08.11 - hétfő

Örömmel köszöntelek. Blogsorozatom negyedik részét olvasod. Bizonyára tapasztaltad, hogy az emberek többségének a legnagyobb anyagi problémája, hogy jövedelme olyan tevékenységből származik, amit, ha nem végez rendszeresen, a bevételei megszűnnek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, de változtatni akarsz, meg kell találnod, mivel érheted el a passzív jövedelmet.


Legutóbb azt ígértem Neked, hogy most az üzlet anyagi részéről szólok. E bejegyzés két részből áll: először arról írok, hogy mit teszel bele, utána, pedig arról, hogy mit veszel ki.


Nézzük tehát először azt, hogy mit fektetsz be!

siker siker Siker
 1. A regisztrációs díjat. Az első és egyben az egyetlen, amit nem lehet kikerülni, az a regisztráció ára, ami mindösszesen 5000,- (ötezer) forint. Azért írtam ki betűvel is, hogy ne nézd elírásnak, ennyi. Ettől kezdve a többi költség, befektetés már csak rajtad múlik.
 2. A terméktapasztalatod. Ahhoz, hogy terméktapasztalatod legyen, természetesen termékeket vásárolsz. (Előző levelemben leírtam, hogy lesz ez a vásárlás egyre költségmentesebb.) Azt, hogy mikor, mit és mennyit, Te döntöd el. Annyi terméket vásárolj, amennyire szükséged van vagy, amennyit el tudsz adni!
 3. Időt és munkát. A szabadidőd egy részét vagy egészét fekteted be. Azt tartsd szem előtt, hogy a munkád mennyisége és minősége egyaránt számít.
 4. Tanulást. Ez egy szakma, amit meg kell tanulnunk, hogy végezni és tovább adni tudjuk. Jó hír, hogy az ismeretelsajátítás és a gyakorlat egyszerre történik. A gyakorlat, pedig egyenlő a munkavégzéssel. A DXN-nél rengeteg segítség áll rendelkezésedre a folyamatos tanuláshoz. INGYEN! Tapasztalatból mondom és garantálom, hogy ezek mind mennyiségileg, mind minőségileg a legmegfelelőbbek.
 5. Reklámot. Ahhoz, hogy az ismerőseiddel és ismeretlenekkel megismertesd ezt a remek lehetőséget és ezeket a fantasztikus termékeket, sem kell hatalmas összegeket befektetned. Hisz ott az internet a rengeteg ingyenes lehetőséggel.

Mentorodként is arra bíztatlak, ne költekezz erődön felül!  A szabadidődet áldozd erre az üzletre, és pénzügyileg csak annyit fektess be, amennyit megengedhetsz magadnak.

 

 

nyugalom


És most nézzük, hogy mit vehetsz ki!

 1. A jutalékod. Fordíthatod termékvásárlásra, illetve bármire az előbbi felsorolásból, mint befektetést. Illetve kézpénzben is felveheted. És, hogy mennyit, az már tényleg a befektetett munkád függvénye.
 2. A nyugalmad. Mert a biztonság és a siker nyugalommal tölt el. Kitartásod eredményeként a DXN-nél végzett munka révén anyagi biztonságod és egészséged garantált. Ez az érzés, pedig meghozza a nyugalmad is.
 3. Az egészséged. A termékek fogyasztásával, használatával energikusabb, a betegségekkel ellenállóbb, jobb teherbírású leszel.
 4. A saját és a családod gondtalan életét és biztos jövőjét. A DXN-nél szerzett jövedelmeddel rendezheted a magad és családod életét, kifizetheted az összes adósságodat. A passzív jövedelem elérésével akár „nyugdíjazhatod" is magad, persze, ha akarod. Az üzlet átörökíthető mivolta miatt, pedig gondoskodhatsz gyermekeid, unokáid gondtalan jövőjéről is.

nyugalom

 

Te hajlandó vagy ötezer forintot, és a szabadidődet áldozni erre az üzletre és befektetned a jövődbe, a szabadságodba és az egészségedbe? Az én mentoraimnak 3,5 évbe telt, míg eljutottak a passzív jövedelemhez. Úgy gondolom, nekem is van erre 3,5 évem, vagy akár 4-5 is, mert nekem fontos a magam és családom egészsége és jövője. És Neked?

 

nyugalom


Az ötödik részt itt éred el. Ha kérdésed lenne, keress elérhetőségeimen, szívesen válaszolok rájuk. Akár már, mint munkatársad. (?)


Szép napot kívánok!


Üdvözlettel: Fabriczius Éva

+36 30 205 4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com

 

 

aug

11

Miért MLM? Miért a DXN? 3. rész

2014.08.11 - hétfő

Blogsorozatom harmadik részét olvasod. Remélem, egyre nagyobb érdeklődéssel! Sikerült összeírnod a vágyaidat, a céljaidat? Van köztük olyan, amelynek eléréséért hajlandó vagy a szabadidőd egy részét feláldozni?


Eddig azt mutattam meg Neked, hogy milyen egy korrekt mlm cég, és, hogy a DXN miért az. Most arról tájékoztatlak, hogy milyen lehetőségeket nyújt számodra a DXN a céljaid elérésére.

 

DXN


Az első lépés, hogy regisztrálsz, választasz legalább egy terméket, és átutalással kifizeted az így keletkezett számlát. (Meg is fordíthatod a sorrendet, azaz először vásárolsz, kóstolsz, és azután regisztrálsz, de akkor ez az elsó vásárlásod teljes áron történik.) A regisztrációs díj lehetővé teszi számodra, hogy törzsvásárlóként juss a termékekhez. Máris 25 %-al olcsóbban tudsz vásárolni. A vásárlásaid után járó pontértékek jóváíródnak számodra, és mindig megmaradnak (nullázódás nélkül). Így egy idő után törzsvásárlóként is eljutsz oda, hogy a jutalékodból fedezheted a vásárlásaidat. Ezzel tulajdonképpen befektetsz a saját egészségedbe. És már ott tartasz, hogy megérte.

 

marketing


Egy másik lehetőség számodra, hogy törzsvásárlóból üzletépítővé válsz. Vagy elkezded rögtön a kettőt egyszerre. Ne gondolj semmi bonyolultra! Mivel fogyasztod a termékeket, bizonyára megtapasztalod azok jótékony hatását. Ezt a tapasztalatot, pedig megosztod másokkal. Az ismerőseiddel akár személyesen is, másokkal, pedig az interneten, a weboldaladon keresztül. Mert, amikor elkezded az üzletépítést, akkor Te is kapsz ingyen egy weboldalt a cégtől (vagy akár 19-et is, mert 14 nyelven ennyi féle kérhető), ami segítségedre lesz a termékek népszerűsítésében és az üzletépítésben. Ezen kívül van egy központi webhely is, az intranet, ahol további hasznos felületek segítik a munkádat, illetve itt találod az ingyenes tananyagokat, videókat, amik segítségével megtanulod ezt a szakmát. Sőt, a tanultakat egyből beépíted a gyakorlatba, így tudsz a tanulási idő alatt már dolgozni is. Fokozatosan megtapasztalod Te is, hogy tényleg nagyon egyszerű dolgokról van szó, amelyeket végrehajtva, lépésről lépésre haladsz előre.


Alkalmad van konferenciákon is részt venni heti több alkalommal. Ezek mindig este 8 órakor vannak, maximum egy óra hosszan tartanak. Annyit kell tenned, hogy kényelmes ruhába öltözöl, leülsz a számítógép elé, és bejelentkezel a webkonferencia terembe. Aztán figyelmesen végighallgatod.

 

egyszerű


És, persze itt vagyok én is szponzorodként, akivel akár napi kapcsolatban lehetsz telefonon, skype-on, egyéb internetes fórumokon. Tőlem is megkérdezheted azt, amire választ keresel. Tudod, már korábban megígértem Neked, hogy megtanítalak mindenre, amit tudok, és karöltve együtt fogunk dolgozni az üzleteden. Kövess, és megmutatom, hogyan tudhatsz egyre többet (akár még nálam is)! Hisz az üzletét mindenki saját magának építi, de az érdekünk közös.


A legjobb az egészben, hogy mindent a magad ütemében végezhetsz. Te döntöd el, hogy mennyi időt szánsz az üzletre, hiszen Te tudod, hogy mit akarsz elérni. Csodálatos, hogy ennyire kényszermentes, egyszerű, és mégis MŰKÖDIK :)


Tehát:

-         Regisztrálsz és vásárolsz http://alegjobb.egeszsegeskave.hu/member_registration_private

-         Fogyasztod a termékeket és elmondod másoknak is, amit tapasztalsz.

-         Ingyenesen képzed magad, és népszerűsíted a weboldalad.

-         Közösen megkeressük a számodra legalkalmasabb módszert, hogy Te is jól érezd magad az üzletben.


Ilyen egyszerű. Ugye Te is meg tudod csinálni?


Ha a válaszod igen, akkor csatlakozz, akár már most!

http://alegjobb.egeszsegeskave.hu/member_registration_private


Következő bejegyzésemben az üzlet anyagi részére világítok rá részletesebben. Addig is várom kérdéseidet, illetve várlak a DXN csapatában.


Szép napot kívánok!


Üdvözlettel: Fabriczius Éva

+36 30 205 4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com

aug

11

Miért MLM? Miért a DXN? 2. rész

2014.08.11 - hétfő

Mennyire fontos számodra, hogy anyagi befektetés nélkül, ingyenes képzéssel, akár az otthonodból, kényelmesen tudj üzletet építeni?


Blogsorozatom második részét olvasod. Előző bejegyzésemben azt ígértem, hogy most megismertetem Veled a DXN-t, és elmondom, hogy szerintem miért a legjobb választás.


A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato' dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. A malajziai központú vállalat a legnagyobb ganoderma termelő a világon. Saját ültetvényein termeszti a termékei összetevőit, a saját gyáraiban állítja elő a késztermékeit, melyek a saját nemzetközi törzsvásárlói hálózatán keresztül jutnak el ma már több mint ötmillió családhoz.

A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 28. helyet foglalja el. A legelső MLM vállalat, amelyik elindította az „Egy Világ - Egy Piac" koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó törzsvásárlónak, hogy közvetlenül szponzoráljon új törzsvásárlót helyi vagy nemzetközi szinten. Világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a vállalat és munkatársai sikerességét.

A DXN vállalatcsoport részvényeit 2003 óta jegyzik a tőzsdén. Tőzsdei jelenléte garantálja az átláthatóságot és a legmagasabb minőségbiztosítási rendszerek alkalmazását. A cég pénzügyi mutatói naprakészek, nyilvánosak, az interneten elérhetőek.

 

 

DXN

 

Tulajdonképpen a cég bemutatásával el is mondtam a lényeges dolgokat. Azért nézzük meg a gyakorlatban miért tekintem korrekt MLM üzletnek a DXN-t?


A cég alapítója dr. Lim irányítja az üzletet. Stabil, tőkeerős cég. S mivel az alapanyagoktól kezdve, a gyártási folyamatokon át egészen az értékesítésig minden az Ő kezében van, ezért garantálni tudja a folyamatos, magas színvonalú, és versenyképes áron elérhető termékeket.


Ez egy fogyasztói hálózat, olyan termékekkel, amelyek keresettek, amelyekre igény van. Ezért stabil.


Nekem személy szerint nagyon bejött, hogy alacsony az indulási költség. A regisztrációs költség nálunk csupán 5000,- forint. Ez annyira alacsony összeg, hogy befektetésnek semmiképpen nem mondható. Egyszeri ráfordítás, amely a továbbiakban biztosítja számodra, hogy bármikor törzsvásárlói áron juthass a termékekhez, és teljesen ingyen olyan eszközökhöz, amelyek segítségével elkezdheted a munkát. (Erről részletesen a következő levelemben írok.)

 

Csak a tényleges forgalom után jár jutalék, az új belépők után nem. A DXN-nél csak munkával tudsz pénzt keresni. Pusztán azért, mert egy új taggal bővül a hálózatod, még nem kapsz jutalékot. Az a forgalmad növekedésével arányosan nő.

 

A munkatársak jutalékainak kifizetése késedelem és hiba nélkül történik.

 

Az üzleti terv könnyen megérthető, átlátható.

 

Korlátlan a szponzorálási lehetőség, az üzlet növekedésének nincs akadálya. Azaz nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshetsz. Mint azt előző blogbejegyzésemben is írtam, a Te kitartásodtól, szorgalmadtól és lelkesedésedtől függ, hogy mennyit keresel. Ez nekem nagyon tetszik. És tudod mikor leszel szorgalmas és kitartó? Ha vannak céljaid, amiket el akarsz érni. Ha vannak céljaid, amik motiválnak. Elsősorban ezeket tisztázd magadban, és, ha megvannak, akkor itt a helyed, belevághatsz.

 

A DXN elérhetővé teszi munkatársai számára a jó minőségű oktatást. Ez megint egy szuper dolog, amiről beszámolhatok. Rengeteg online tananyag áll rendelkezésedre, na meg persze segítőkész „felmenőid", a szponzorok. A folyamatos tanulás, fejlődés garantált. Neked csak a szabadidőd egy részét kell tanulásra, munkára fordítanod. (Bizonyára emlékszel, az előző blogbejegyzésemben már leírtam, hogy az üzletépítést másodállásban érdemes elkezdened, és lépésről lépésre növelned a befektetett időt és munkát.)

 

DXN

 

A cégnek számos terméke van, melyek közül a vásárlók választhatnak. A több mint 100 termék közül Magyarországon már 40 feletti a megvásárolható termékek száma. Viszont nincs havi vásárlási kötelezettség. Ha évente legalább egyszer vásárolsz, tagja maradsz a rendszernek. Igaz, akkor csak, mint törzsvásárló, hiszen egy-két termék megvásárlása nem egyenlő a munkával. Minden termékvásárlás után pontot is kapsz, amiben szintén nincs visszaesés. Nem nullázódik havonta. És, hogy miért lesz valaki törzsvásárló? Mert jók a termékek, és szükségük van rájuk. És akkor is megvennék azokat, ha nem lehetne velük üzletet építeni.


Tartoztál már egy összetartó, nagy családhoz? A DXN-hez tartozás egyik alapfeltétele, hogy

 

ÉREZD JÓL MAGAD AZ ÜZLETBEN!


Mi jár a fejedben? Hogy ez mind szép és jó? És hol a „de"? Hogy bedobtam a csalit, és ha majd bekaptad, akkor jön a feketeleves? Igazad van, tudok mondani rossz hírt is. Dolgozni hívlak. Persze ez is csak annak rossz hír, aki nem szeret dolgozni. Ez itt egy kiváló munkalehetőség, nem Joe bácsi Amerikából, akitől milliókat örökölhetsz. Viszont Téged még azzá tehet, hiszen jogdíj jellegű jövedelemről van szó, amely átörökíthető. Üzleti szempontból egyetlen hátránya van, hogy az elején nem lehet vele sok pénzt keresni. Ennek egyszerű matematikai oka van. Ha hirtelen akarsz sok pénzt keresni, akkor inkább lottót vegyél, és találd el azt az 5, 6 vagy 7 számot. Viszont, ha megvan a kellő motivációd, a megfelelő rövid és hosszú távú céljaid (előző blogbejegyzés), akkor ezzel jársz jobban.

 

DXN


A következő írásomban arról tájékoztatlak majd, hogy milyen lehetőségeket nyújt számodra a cég a céljaid elérésére. Had adjak Neked egy kis házi feladatot! Légyszíves, írd össze, hogy milyen célok motiválnak, mit szeretnél elérni! Írj le bátran bármit, legyen az kicsi vagy nagy cél, vagy egy most még elérhetetlennek tűnő álom. Bátran, azt a listát úgyis csak Te látod. Addig is, ha kérdésed lenne, keress elérhetőségeimen, szívesen válaszolok rájuk.


Szép napot kívánok!


Üdvözlettel: Fabriczius Éva

+36 30 205 4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com

aug

11

Miért MLM? Miért a DXN? 1. rész

2014.08.11 - hétfő

Neked is eleged van már a túl jól hangzó ígéretekből?

A „Holnapra Ön is milliomos lehet" típusú szlogenekből?

Végre Te is tények alapján, objektíven akarsz helyes üzleti döntést hozni?


Blogsorozatom első részét olvasod. Kívánom, hogy váljanak hasznodra azok az információk, amelyekhez most jutsz, és segítsenek meghozni a számodra legjobb döntést, döntéseket!

 

siker


Megmutatom Neked, milyen egyszerű lépések vezethetnek el Téged a sikerhez. Természetesen csak akkor, ha igazán akarod. Mert a hálózatépítésben a siker három egyszerű, de nagyon fontos, nélkülözhetetlen dologtól függ: a szorgalomtól, a kitartástól és a lelkesedéstől. Meg fogom mutatni számodra lépésről lépésre, hogy mit és hogyan tegyél, és természetesen elmagyarázom azt is, hogy miért. Csupa olyan dologról van szó, amit Te is meg tudsz tanulni és tenni.

 

Az emberek többsége így gondolkodik (vagy/vagy):


KUDARC ← ÉN  → SIKER


A sikeres emberek, pedig így:ÉN → kudarc →  kudarc → kudarc → SIKER


A network marketing zseniális üzlet, de csak akkor, ha józan ésszel építjük a hálózatunkat. Akkor viszont működik. Ha hálózatépítéssel foglalkozol, és mégsem úgy mennek a dolgok, ahogyan Te azt elképzelted, vagy ahogyan azt ígérték, akkor az két okra vezethető vissza: vagy Veled van a gond, vagy amit csinálsz, az nem multi-lever marketing. Én ez utóbbira tippelek, mert, ha Neked tényleg a hálózatépítés fortélyait mutatják meg, akkor azt Te biztosan meg tudod csinálni. Akkor azt Te jól csinálod.


Elárulom a sikeres elindulás három aranyszabályát:

 1. Meggazdagodni ne gyorsan akarj, hanem nagyon! Hasonlóképpen, mint a fogyókúrában. Ott is le lehet dobni jónéhány kilót egész rövid idő alatt, de ezek a kilók általában hamar visszaszöknek, sőt még több is jön velük. Viszont, ha valaki képes lassan, de biztosan tartani a diétát, akkor hosszabb idő alatt, de stabilan megválik a feleslegessé vált terhektől.
 2. A hálózatépítésben a rövid távú célok azok, amelyeket 18-24 hónap múlva fogsz elérni. A hosszú távú célok pedig azok, amelyeket 5-6 éven belül tudsz megvalósítani. Ezt az üzleti rendszert úgy alkották meg, hogy egy átlagos üzletépítő 2-3 év alatt képes legyen egy stabil jövedelmet nyújtó vállalkozást felépíteni, hogy néhány évi kemény munka után visszavonulhasson. Ha akar!
 3. Ne égess fel minden hidat magad mögött mindjárt az elején! Ajánlatos az üzletépítést másodállásban elkezdened, és lépésről lépésre növelned a befektetett időt és munkát. (Ez a tanács természetesen nem vonatkozik a lelkes pályakezdőkre és a munkanélküliekre. Ők már az elején belevethetik magukat teljes mellszélességgel a munkába.) Csak akkor lépj ki az állásodból, ha stabilan megkeresed annak a fizetésnek a háromszorosát az üzleteddel.

 

A hálózatépítés lényege, hogy a sorsukon javítani kívánó embereknek üzleti lehetőséget nyújt. Ebből következik, hogy elsősorban azoknak segít, akik teszik a dolgukat, akiknél látszik az akarat, az elkötelezettség.

 

siker


A hálózatépítés csapatmunka. Ezért, mint (leendő) szponzorod, segítőd, csapattársad nem hagylak magadra, folyamatosan segítelek, támogatlak a munkádban. Kérdéseiddel, problémáiddal bátran fordulhatsz hozzám. Én csak egy ígéretet teszek Neked: megtanítalak mindenre, amit tudok, és karöltve együtt fogunk dolgozni az üzleteden. Kövess, és megmutatom, hogyan tudhatsz egyre többet (akár még nálam is)!

 

siker


És, hogy miért a DXN-t ajánlom? Tudod mi tetszik a legtöbb üzletépítőnek benne? Hogy biztosra mehetnek, mert működik. Tudják, hogy amit csinálnak az jó, mert a termék, a cég, az üzleti modell teljesen rendben van. Előre tudják, hogy csak elégedett partnereik lehetnek. Nem kell ígérgetni, győzködni a sikerért cserébe. Csak meg kell mutatni a terméket, az üzleti lehetőséget. Ilyen egyszerű és tiszta. És ez rendkívüli magabiztosságot és kellemes érzést ad. Engem is ez fogott meg elsőként.


A következő bejegyzésemben megismertetem Veled a DXN-t, és elmondom, hogy szerintem miért az a legjobb választás. Addig is, ha kérdésed lenne, keress elérhetőségeimen, szívesen válaszolok rájuk.


Szép napot kívánok!


Üdvözlettel: Fabriczius Éva

+36 30 205 4677

fabricziuseva.dxn@gmail.com